Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Brojne aktivnosti zaječarskog Dečijeg centra povodom obeležavanja Dečije nedelje
Brojne aktivnosti zaječarskog Dečijeg centra povodom obeležavanja Dečije nedelje

Brojne aktivnosti zaječarskog Dečijeg centra povodom obeležavanja Dečije nedelje

Obeležavanju Dečije nedelje od 2. do 6. oktobra, pod sloganom“ Gradimo mostove među generacijama – Za radost svakog deteta“, pridružio se i zaječarski Dečiji centar. Glumci Dečijeg centra igraće mjuzikl “Svet u boji duge“ a biće organizovana i humanitarna akcija prikupljanja školskog pribora za učenike Škole „Jelena Majstorović“ u Zaječaru.

„Mališani koji su uključeni u umetničke radionice će, sa svojim roditeljima, bakama i dekama, praviti skulpture od voća, slikati, svirati, pevati, igrati balet…U Dečijoj nedelji biće organizovana i akcija prikupljanja školskog pribora za učenike ŠOSO “Jelena Majstorović“ u Zaječaru. Učešće u akciji uzele su i osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada“ i “Đura Jakšić“, kažu u Dečijem centru i napominju:

„Glumci Dečijeg centra igraće mjuzikl “Svet u boji duge“ koji je premijerno izveden na Festivalu “ART ZONA ZA SVE“. Mališani će kao ulaznicu donositi školski pribor koji će biti uručen učenicima Škole „Jelena Majstorović“ u petak, 6. oktobra, u 10 sati.

Satnica izvođenja mjuzikla:

Utorak, 03.10. u 11 sati -  OŠ “Đura Jakšić“
Sreda, 04.10  u 11.00 i 11.40. – OŠ “Ljubica Radosavljević Nada“
Petak, 06.10  u 10 sati – ŠOSO “Jelena Majstorović“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>