Najnovije vesti
Home / Ritam grada / BRAVO! ZAJEČARSKI PETLIĆI PRVI U REGIONU U PRUŽANJU PRVE POMOĆI -Na državno takmičenje plasirala se i omladinska ekipa (FOTO)
BRAVO! ZAJEČARSKI PETLIĆI PRVI U REGIONU U PRUŽANJU PRVE POMOĆI -Na državno takmičenje plasirala se i omladinska ekipa   (FOTO)

BRAVO! ZAJEČARSKI PETLIĆI PRVI U REGIONU U PRUŽANJU PRVE POMOĆI -Na državno takmičenje plasirala se i omladinska ekipa (FOTO)

U Požarevcu je danas održano Međuregionalno takmičenje u pružanju prve pomoći.

Učestvovala je 21 ekipa i preko 100 takmičara, u tri kategorije, petlići, podmladak i omladina.

Šestočlana ekipa petlića iz Zaječara, učenici I2 razreda OŠ „Ljuba Nešić“ sa kapitenom Nikolom Radisavljevićem i četvoro markiranata, oduševila je sve prisutne i plasirala se na državno takmičenje koje će biti održano u septembru u Beogradu. Zlatnu medalju uručio im je predsednik Skupštine grada Požarevca Bojan Ilić.

Pored ove ekipe ponos grada Zaječara predstavlja i omladinska ekipa pod vođstvom kapitena Dušana Kokelića koja je osvojila prvo mesto u realističkom prikazivanju povrede stanja i oboljevanja i treće mesto u sveukupnom plasmanu i plasirala se na Republičko takmičenje u pružanju prve pomoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>