Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Bravo! Zaječarski košarkaši se plasirali u Jedinstvenu ligu Srbije!
Bravo! Zaječarski košarkaši se plasirali u Jedinstvenu ligu Srbije!

Bravo! Zaječarski košarkaši se plasirali u Jedinstvenu ligu Srbije!

Za kadete KK Akademije “Mladost” danas je organizovan prijem u Gradskoj upravi u Zaječaru.

Naime, mladi zaječarski košarkaši ostvarili su izuzetan uspeh plasirajući se u Jedinstvenu kadetsku ligu Srbije gde su ekipe FMP, Crvena Zvezda, Partizan…

Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport je ovom prilikom čestitao mladim sportistima i naglasio da je to veliki uspeh i za klub ali i za grad.

-Vrlo je važan trud, rad i posvećenost koje zasigurno posedujete, naći ćemo način da vam pomognemo da imate što bolje uslove za treniranje. Ja vam želim puno sportskih uspeha, rekao je Stanković.

Siniša Radenković predsednik kluba je istakao da je su za jako kratko vreme postignuti vrhunski rezultati sa kadetima i da će klub nastaviti i dalje da se bori.

-Ovim uspehom smo ušli na velika vrata u svet košarke, rekao je Radenković.

Ovo je bila dobra prilika da mladi igrači popričaju sa predstavnicima grada o dosadašnjim uspesima, iskustvima, planovima ali i o daljim takmičenjima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>