Najnovije vesti
Home / Sport / Bravo za male fudbalere Škole fudbala OFK „019 Zaječar“! OSVOJILI TREĆE MESTO NA MEMORIJALNOM TURNIRU U BEOGRADU
Bravo za male fudbalere Škole fudbala OFK „019 Zaječar“! OSVOJILI TREĆE MESTO NA MEMORIJALNOM TURNIRU U BEOGRADU

Bravo za male fudbalere Škole fudbala OFK „019 Zaječar“! OSVOJILI TREĆE MESTO NA MEMORIJALNOM TURNIRU U BEOGRADU

U nedelju, 21. maja održan je 18. Memorijalni turnir „Uroš Timša“ u Beogradu. Na ovom turniru učestovali su mali fudbaleri iz OFK „019 Zaječar“ 2010. godište i postigli veliki uspeh osvojivši 3. mesto!

Na turniru u Beogradu učestvovale su i ekipe iz Beograda, Vršca i Valjeva.

Kako kažu u OFK „019 Zaječar“ cilj ove škole fudbala je da deca sa treninga izađu zadovoljna i sa željom da ponovo dođu na sledeći trening, da putuju i učestvuju na što više turnira u zemlji i regionu. U prilog tome upravo i idu i više nego dobri rezultati mališana od 6 godina koji su se pokazali uspešno na Memorijalnom turniru „Uroš Timša“ u Beogradu kao jedini predstavnici ovog dela Srbije, ali i činjenica da je OFK  “019 Zaječar“ prvak Mini maxi lige Timočke krajine u kategoriji 2009. godište, kao i osvajač bronzanog odličja na turniru u Ćićevcu u istoj uzrasnoj kategoriji.

U klubu kažu i da se posebna pažnja posvećuje pedagoškom i stručnom radu sa decom za koji su zaduženi treneri sa velikim iskustvom, Slađan Žikić Lune, Milan Lukić i Nikola Đoković.

Škola fudbala OFK „019 Zaječar“ trenutno broji više od 80 polaznika u pet uzrasnih kategorija (2007, 2008, 2009, 2010, 2011.).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>