Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Bravo! Nove medalje i pehari za mlade zaječarske tenisere As Timoka!
Bravo! Nove medalje i pehari za mlade zaječarske tenisere As Timoka!

Bravo! Nove medalje i pehari za mlade zaječarske tenisere As Timoka!

Minulog vikenda održana su tri turnira iz kalendara Teniskog saveza istočne Srbije u kategorijama: crveni nivo do 8 godina u Sokobanji, zeleni nivo do 10 godina u Knjaževcu i u Bačkoj Palanci u kategoriji do 16 godina.

Od tri turnira, ambiciozni i uspešni takmičari AS Timoka osvojili su čak dva, u Sokobanji i Knjaževcu.

Na turniru u Sokobanji, u organizaciji teniskog kluba Lapčević, veliki talenat i nada AS Timoka, Janko Mladenović osvojio je prvo mesto, Veljko Đorđević i Uroš Milošević osvojili su medalje za treće mesto, dok je Katarina Milojević osvojila medalju u utešnom turniru.

Na turniru u Knjaževcu za devojčice do 10 godina, Jelena Serjević iz teniskog kluba AS Timok, osvojila je prvo mesto, dok je kod dečaka, šampionski pehar za prvo mesto pripao Darku Manojloviću, takodje iz AS Timoka.

U teniskom klubu As Timok kažu da su zadovoljni rezultatima mladih tenisera i da već na narednim turnirima očekuju nove pehare i medalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>