Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Bravo! Najmlađi takmičari Kik boks kluba „019 Fight Team“ okitili se medaljama na prvenstvu centralne Srbije!
Bravo! Najmlađi takmičari Kik boks kluba „019 Fight Team“ okitili se medaljama na prvenstvu centralne Srbije!

Bravo! Najmlađi takmičari Kik boks kluba „019 Fight Team“ okitili se medaljama na prvenstvu centralne Srbije!

Poteklog vikenda u Aleksincu održano je prvenstvo centralne Srbije u kik boksu, u disciplini K-1. Predstavnici kik boks kluba „019 Fight Team“  iz Zaječara bili su najmlađi takmičari kluba Luka Mihajlović, Filip Curović i Nemanja Radenović. 

Luka Mihajlović je bio odličan u polufinalnoj borbi, koju je nokautom završio već u prvoj rundi u svoju korist, istu to je ponovio i u finalu i postao šampion centralne Srbije u kategoriji -32 kg disciplina K-1.

Filip Curović, kome je ovo bio prvi meč, nije uspeo da dođe do finala. On je u polufinalu zaustavljen od strane takmičara iz Vranja i meč je izgubio sudijskim rezultatom 2:1, i ako je pokazao više i po utisku većine, bio bolji od protivnika iz Vranja. Na kraju za Filipa 3 mesto i bronzana medalja, Nemanja Radenović  nastupio je u kategoriji do 37 kg, nastupio je u finalu, ali nije uspeo da dođe do pobede protiv iskusnijeg protivnika, pa je tako Nemanja osvojio 2.mesto. Nemanji je ovo takođe prvi nastup u kik boksu i odlican uspeh za prvi put.

 -Jako smo ponosni i zadovoljni rezultatima naših mladih šampiona, zaista su bili odlični. Naravno, uvek postoji prostor za napredak i težićemo ka tome, ali sam početak takmičarskih karijera naših pionira je odličan. Luka Mihajlović . Beba nastavlja da pravi odlične rezultate. On je najiskusniji među mladim takmičarima i najuspešniji do sada. Vredno radi a sada ima i par drugara, Filipa i Nemanju sa kojima ce moći da radi i zajedno da napreduju i prave velike rezultate na kik boks sceni Srbije, kažu u Kik boks klubu „019 Fight Team“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>