Najnovije vesti
Home / Ritam grada / BOŠKO NIČIĆ U VLADI SRBIJE O DOMU ZDRAVLJA U KOTLUJEVCU, REKONSTRUKCIJI ŠKOLE HAJDUK VELJKO, GRLIŠKOM JEZERU…
BOŠKO NIČIĆ U VLADI SRBIJE O DOMU ZDRAVLJA U KOTLUJEVCU, REKONSTRUKCIJI ŠKOLE HAJDUK VELJKO, GRLIŠKOM JEZERU…

BOŠKO NIČIĆ U VLADI SRBIJE O DOMU ZDRAVLJA U KOTLUJEVCU, REKONSTRUKCIJI ŠKOLE HAJDUK VELJKO, GRLIŠKOM JEZERU…

GRADONAČELNIK ZAJEČARA BOŠKO NIČIĆ U VLADI SRBIJE NA SASTANKU SA DIREKTOROM KANCELARIJE ZA UPRAVLJANJE JAVNIM ULAGANJIMA

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić sa svojim saradnicima sastao se danas u Vladi Srbije sa direktorom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Markom Blagojevićem.

Blagojević je iskazao želju za saradnjom i pružanjem pomoći gradu Zaječaru u onim oblastima koje pokriva Kancelarija.

Na radnom sastanku je bilo reči o idejnom projektu Doma zdravlja u Kotlujevcu, kako bi meštani ovog velikog zaječarskog naselja konačno imali adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Ideja je da se Dom zdravlja rekonstruiše i u sklopu projekta izgradi i Služba Hitne pomoći. Ničić je sa Blagojevićem razgovarao i na temu projekta OŠ „Hajduk Veljko“ a koji se odnosi na energetsku efikasnost, rekonstrukciju krovne konstrukcije i fasade. Blagojević je istakao da je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima spremna da pomogne i da u sklopu škole može ući i rekonstrukcija i obnova Sportske hale u Kotlujevcu.
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je naglasio veliki značaj ovog sastanka, jer je on upravo pokazatelj podrške Vlade Srbije.

Razgovaralo se i rekonstrukciji Doma zdravlja u Zaječaru i dečijeg dispanzera koji je u jako lošem stanju, i koji je trenutno premešten, ali i o zaštiti od klizišta. U sklopu kapitalnih investicija sa Blagojevićem se razgovaralo i o odmuljavanju Grliškog jezera i o projektu navodnjavanja Timočkog regiona.

-Gradu je sada potrebna podrška republičkih organa i kroz projkete sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima Grad i javne ustanove mogu kvalitet života građana Zaječara podići na viši nivo, što i jeste osnovni cilj, rekao je Ničić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>