Najnovije vesti
Home / Izbori 2017 / BOŠKO NIČIĆ RAZGOVARAO SA MEŠTANIMA JELAŠNICE I RGOTINE
BOŠKO NIČIĆ RAZGOVARAO SA MEŠTANIMA JELAŠNICE I RGOTINE

BOŠKO NIČIĆ RAZGOVARAO SA MEŠTANIMA JELAŠNICE I RGOTINE

Predstavnici liste „Boško Ničić – Pokret za krajinu“ sinoć su održali tribine u Jelašnici i Rgotini.

Meštanima se obratio kandidat ove liste za funkciju gradonačelnika Boško Ničić, kao i advokat Marina Milić, prva od žena sa ove liste i odbornički kandidati  sa liste „Boško Ničić -Pokret za krajinu“ sa područja ovog dela lokalne samouprave.

Pred građane je iznet deo programa koji se tiče pre svega sanacije funkcionisanja zaječarske lokalne samouprave, poteza neophodnih za normalno funkcionisanje seoskih mesnih zajednica, organizovanja primarne zdravstvene zaštite, te snabdevanja lekovima i prehrambenim proizvodima i namirnicama.

Prisutni meštani su uglavnom iskazivali žaljenje za vremenom od ‎2005-2012.godine i za onim što je uništeno u predhodne četri godine.

Posebno su, sa ogorčenjem, govorili o onima koji su bili najbliži sarasnici Ničića, a onda „preleteli“ u tabor pobednika uz insistiranje da takvi nikako ne mogu biti deo buduće vlasti.

Predizborne aktivnosti predstavnici ove liste nastavljaju danas tribinama u Glogovici, od 19,00 sati  i u Salašu od 20,00 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>