Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Boško Ničić ponovo gradonačelnik Zaječara?!
Boško Ničić ponovo gradonačelnik Zaječara?!

Boško Ničić ponovo gradonačelnik Zaječara?!

Boško Ničić, lider „Pokreta za Krajinu“ nakon četiri godine ponovo preuzima funkciju  gradonačelnika Zaječara, pišu danas Večenje novosti. 

Kako pišu Novosti postignut je dogovor da vlast u Zaječaru preuzme koalicija „Pokreta za Krajinu“ i Srpske napredne stranke koja će u lokalnom parlamentu, od 50 odbornika, imati  većinu od  36 predstavnika.

Dogovor je da Ničić bude gradonačelnik, a da dr Ivan Čikarić, koji je bio kandidat za tu funkciju ispred SNS, bude izabran za predsednika Skupštine grada.

U opoziciji će prema pisanju ovog lista uz koaliciju DS-LDP-SDS-Nova stranka, koja ima devet odbornika, biti i pet predstavnika SPS, a koalicija će zvanično biti ozvaničena sredinom maja, za kada je zakazana konstitutivna Skupšina grada Zaječara, a do tada će trajati pregovori o drugim kadrovskim rešenjima.

Boško Ničić je funkciju gradonačelnika već obavljao od 2004. do 2013. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>