Najnovije vesti
Home / Bor / Borska okružna fudbalska liga: NOVO PRVENSTVO OD 19. AVGUSTA
Borska okružna fudbalska liga: NOVO PRVENSTVO OD 19. AVGUSTA

Borska okružna fudbalska liga: NOVO PRVENSTVO OD 19. AVGUSTA

Izvršni odbor  Fudbalskog saveza Borskog okruga, na sednici u Negotinu, ocenio je visokom ocenom tok proteklog prvenstva u Borskoj okružnoj ligi. Pohvaljeni su svi organi koji su rukovodili takmičenjem i ponašanje svih aktera utakmica. Neki sitniji propusti, ocenjeno je, nisu uticali na regularnost takmičenja.

Konačnu ocenu o toku prvenstva daće delegati klubova na zasedanju nove Konferencije klubova početkom avgusta, kako je odlučio Izvršni odbor FS Borskog okruga, novo prvenstvo počinje 19. avgusta, što, naravno, treba da potvrdi i Konferencija klubova.

Izvršni odbor je odlučio da funkciju komesara za takmičenje ponovo obavlja Poznanin Stevanović iz Negotina. Komesar za delegiranje sudija i u novom prvenstvu će biti Ivan Nešić, čime je potvrđeno da su oni u proteklom prvenstvu dobro obavljali svoju dužnost. Na sednici je usvojena i odluka da se suspenduju svi klubovi i službena lica svoja dugovanja izmire do početka novog prvenstva.

Odlučeno je da se redovni seminar za proveru fizičke i teorijske spremnosti sudija održi u Majdanpeku, a datum biće određen narednih dana.

S. P.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>