Najnovije vesti
Home / Bor / Borska okružna fudbalska liga: GOSTI ODLOŽILI PA PREDALI UTAKMICU
Borska okružna fudbalska liga: GOSTI ODLOŽILI PA PREDALI UTAKMICU

Foto: MN Press

Borska okružna fudbalska liga: GOSTI ODLOŽILI PA PREDALI UTAKMICU

Utakmica 11. kola jesenjeg dela prvenstva Borske okružne lige Branik – Ključ nije odigrana u predviđenom terminu. Odložena je na zahtev gostujuće ekipe, na čiji predlog je zakazana za novi termin 4. decembar.

Ali, u tom terminu gosti iz Podvrške  nisu doputovali u Štubik.  Razlozi  su bili organizacioni, ali neprihvatljivi.  Komesar za takmičenje je odlučio da utakmicu  registruje službenim rezultatom 3:0 u korist Branika, a klub Ključ je kaznio oduzimanjem jednog od osvojenih jesenjih bodova i novčanom kaznom u iznosu od 5.000 dinara.

Komesar za takmičenje Borske okružne lige Poznan Stevanović iz Negotina ovako je obrazložio kaznu: „Imao sam razumevanje gostujućeg kluba zbog organizacionih problema i prihvatio njegov predloženi termin. Ali, nisam imao razumevanja za nedolazak na novi termin koji su gosti sam odabrali, a mi i domaćin prihvatili. Svaki komentar je suvišan“.

Posle ove odluke klubovi su zamenili mesta na tabeli.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>