Najnovije vesti
Home / Bor / BOR: ŽALILI SE DA NEMAJU SIGNAL NA MOBILNOM, A ONDA JE OTKRIVENA MILIONSKA KRAĐA!
BOR: ŽALILI SE DA NEMAJU SIGNAL NA MOBILNOM, A ONDA JE OTKRIVENA MILIONSKA KRAĐA!

BOR: ŽALILI SE DA NEMAJU SIGNAL NA MOBILNOM, A ONDA JE OTKRIVENA MILIONSKA KRAĐA!

Mesec dana trajala je agonija sa signalom, dok nije ustanovljeno gde je problem.

Borski lopovi ojadili su tamošnje mobilne operatere za nekoliko miliona dinara! Lopovi su se dosetili i za poslednjih mesec dana obili su sedam repetitora iz kojih je ukradeno nekoliko kilometara kablova.

Lopovi su kablove palili da bi se istopila guma i plastika, i tako su dobijali najčistiji bakar koji se na crnom tržištu odlično plaća, piše Alo.

Pljačka je otkrivena tek nakon mnogobrojnih žalbi Borana da nemaju dobar signal na mobilnim telefonima, kao i da se često gubi internet veza.

– Zbog toga su naše ekipe otišle da provere repetitore i imali su šta da vide! Sedam repetitora je bilo bukvalno rasparčano, a nadzorne kamere polomljene. Doduše, prilikom obijanja jednog od repetitora mobilnom operateru je signaliziran upad u stanicu, ali su oni to pripisali grešci u sistemu. Sumnjamo da je vođa pljačkaša repetitora lice koje je veoma obrazovano. Na to nas upućuje činjenica da je, iako su repetitori obezbeđeni savremenim beznedonosnim sistemima, uvek pljačkani, a da se ništa nije primećivalo – saznaje Alo od izvora bliskog istrazi.

Tačan iznos štete tek treba da se utvrdi, a operateri kažu da su u pitanju više miliona dinara.

Policija u Boru intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>