Najnovije vesti
Home / Bor / Uspešne pripreme mladih borskih karatista za prvenstvo Srbije
Uspešne pripreme mladih borskih karatista za prvenstvo Srbije

Uspešne pripreme mladih borskih karatista za prvenstvo Srbije

U fiskulturnoj sali Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Pukovcu održan je internacionalni 14. po redu, „Katana Kup“, turnir u karateu za mlađe i starije kategorije. Na turniru je učestvovalo više od 250 karatista iz 27 klubova iz Srbije, Makedonije i Bugarske.

Borski karate klub je na ovom takmičenju, nastupio sa 11 takmičara koji su u 12 disciplina osvojili 3 zlatne, 5 srebrnih i 4 bronzane medelje. Za najuspešnije iz tog kluba proglašeni su Jana Rajić, Slađana Petrović i Mile Baraković.

Ovo takmičenje, koje se održava po B kalendaru Fudokan Saveza Srbije, je jedno od važnih provera koje je takmičarima Karate Kluba Sureido poslužilo kao priprema pred prvenstvo Srbije koje se održava 6. oktobra u Kraljevu.

Ovogodišnji 14. Katana kup organizovao je Karate klub Pukovac iz Pukovca uz podršku Opštine Doljevac.

Autor: Bobana Obrenović

Ovaj medijski sadržaj objavljen je u okviru projekta fokusiranog na mlade u Boru, omladinsku politiku i zapošljavanje -Bor u fokusu. Projekat „Bor u fokusu“, sufinansiran je iz budžeta Grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>