Najnovije vesti
Home / Bor / Bor, streljaštvo: PRVI PUCNJI U RUŠAMA
Bor, streljaštvo: PRVI PUCNJI U RUŠAMA
Foto: dnevnik.rs

Bor, streljaštvo: PRVI PUCNJI U RUŠAMA

Najbolji srpski strelci, reprezentativci, ovogodišnje pripreme počinju u Sloveniji. Pored Bobane Veličković, na pripremama reprezetacije iz Bora je i darovita  juniorka Malina Stanojković iz kluba „Bor 030″.

14. i 15. januara streljačka reprezentacija Srbije, koja broji 32 strelca u gađanju iz vazdušnog oružja, puške i pištolja, obaviće prve ovogodišnje priprema na tradicionalnom 23. turniru u poznatom inernacionalnom strelištu u Rušama u Sloveniji.

Ovo će biti poslednje kriterijumsko takmičenje za sastav reprezentacije Srbije, koja će u martu učestvovati na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem u Mariboru. Na prošlogodišnjem 22. turniru u Rušama, u konkurenciji osam nacija, srpski strelci osvojili su 11 medalja, pet zlatnih.

U konkurenciji seniorki na dvodnevnom turniru u Rušama učestvovaće višegodišnje reprezentativke Zorana Arunović (Crvena zvezda) i Bobana Veličković (Bor 030) i nešto mlađe Jasmina Milovanović (Smederevo) i Brankica Zarić (Novi Sad). A u konkurenciji juniorki na spisku sportskog direktora reprezentacije Srećka Pejovića, našle su se Katarina Maricki (Živko Relić Zuc),  Marija Šunjevarić i Jelena Todorović (Aleksa Dejović Malina Stanojković (Bor 030) i Teodora Simić (Novi Beograd).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>