Najnovije vesti
Home / Bor / BOR: POPELA SE NA MERDEVINE DA UZME CRNI LUK, PALA I POGINULA
BOR: POPELA SE NA MERDEVINE DA UZME CRNI LUK, PALA I POGINULA
Foto: Ilustracija

BOR: POPELA SE NA MERDEVINE DA UZME CRNI LUK, PALA I POGINULA

V.S. (52) iz Bora, iz naselja Suvaja,  poginula je,  kada je pala sa merdevina visokih oko pet metara, koje su bile prislonjene na njenu kuću. Nesrećna žena je sa tavana uzimala luk, ručka od vrata tavana se otkinula ona se strmoglavila.

Muž, koji je pekao rakiju sa druge strane kuće ništa nije čuo. Kada se zabrinuo što je nema, krenuo je oko kuće i ugledao ženu kako sva u krvi  leži ispod merdevina. Oko nje su bile razbacane glavice crnog luka.

-Pored njenog tela smo pronašli otkinutu kvaku. Ona se popela merdevinama do tavana, sa grede skinula luk i krenula da se spusti nazad. Ali, kada je zatvarala vrata tavana, kvaka joj je ostala u ruci. Sve se brzo dogodilo i verovatno nije uspela da se zadrži za merdevine. Preminula je na licu mesta – kaže naš izvor.

Muž, čim je pronašao svoju nepomičnu suprugu oblivenu krvlju, odmah je pozvao hitnu pomoć. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt usled teške povrede glave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>