Najnovije vesti
Home / Bor / Bor i Zlot bogatiji za ŠEST DRŽAVNIH PRVAKA u Fudokan tradicionalnom karateu!
Bor i Zlot bogatiji za ŠEST DRŽAVNIH PRVAKA u Fudokan tradicionalnom karateu!

Bor i Zlot bogatiji za ŠEST DRŽAVNIH PRVAKA u Fudokan tradicionalnom karateu!

U Zlot su, sa održanog Fudokan prvenstva Srbije, stigla dva pehara i četiri medalje.
Prvaci Srbije iz Zlota u Fudokan sport borbama postali su Milica Dragijević u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma i Mile Baraković u kategoriji juniora do 52 kilograma. Emilija Stanijević je sa ovog prvenstva donela srebrnu medalju u disciplini kate pojedinačno u kategoriji mlađih pionirki, dok je Mateja Tabaković osvojio bronzanu medalju u disciplini Fudokan sport borbe u kategoriji starijih pionira do 45 kilograma.

Takmičari iz Bora takođe su bili uspešni i doneli četiri pehara i šest medalja.
Prvaci Srbije u Fudokan sport borbama postali su Mia Miletić, u kategoriji starijih pionirki, do 45 kilograma i Anita Filipovski, u kategoriji omladinki do 61 kilogram. Sofija Mejlanović je takođe novi prvak Srbije kod starijih pionirki u disciplini „kihon kumite“, a Stefan Petrović kod kadeta, u disciplini „kata ikkaido“.
Nina Petroviović je u kategoriji poletarci postala vicešampionka u disciplini „kata pojedinačno/apsolutni nivo“, a Anđela Dimitrijević vicešampionka u Fudokan sport borbama kod kadetkinja u disciplini do 54 kilograma.

Trener i takmičar Dalibor Džunić osvojio je bronzanu medalju u kategoriji „master“.

Autor: Bobana Obrenović

Ovaj medijski sadržaj objavljen je u okviru projekta fokusiranog na mlade u Boru, omladinsku politiku i zapošljavanje -Bor u fokusu. Projekat „Bor u fokusu“, sufinansiran je iz budžeta Grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>