Najnovije vesti
Home / Bor / Bor: DAMPER OD 130 TONA PREGAZIO DŽIP, PUTNICI PREŽIVELI!
Bor: DAMPER OD 130 TONA PREGAZIO DŽIP, PUTNICI PREŽIVELI!
Foto: Ilustracija

Bor: DAMPER OD 130 TONA PREGAZIO DŽIP, PUTNICI PREŽIVELI!

Na površinskom kopu ‘’Veliki Krivelj’’ iz sastava RTB ‘’Bor’’ dogodilo se pravo čudo! Kamion damper marke ‘’Belaz’’, težak 130 tona, pregazio je džip u kome su bila dvojica radnika RTB-a, Ivica Đorđević I Ljubiša Đorđević, i obojica su, srećom, preživela!

-Kamion je išao u rikverc i iza sebe nije video džip ‘’ hundai’’ jer je bio u ‘’mrtvom uglu’’. Damper je prešao preko celog vozila i svim smo mislili da su dvojica kolega bukvalno spljeskani. Ali, kada smo dotrčali do džipa videlli smo čudo, obojica su bili krvavi, ali živi. Odmah smo pozvali hitnu pomoć– pričaju radnici sa ovog kopa.

Dvojica kolega su izvučeni iz spljeskanog džipa i preveženi u Opštu bolnicu u Boru.

Po rečima direktora Opšte bolnice u Boru dr Gorana Joksimovića, obojica povređenih su u stabilnom stanju, i smešteni su na odljenje intenzivne nege.

-Ljubiša Đorđević je prošao sa nagnječenjem pluća. Ivica Đorđević ima prelom ključne kosti i ugruvan je. Obojica su u šoku, ali su stabilno i van su životne opasnosti – izjavio je dr Joksimović, a prenosi Tk magazin.

Izvor: Tk magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>