Najnovije vesti
Home / Kultura / Bogat filmski vikend u Zaječaru -PREMIJERA SRPSKOG FILMA „PROKLETI PAS“
Bogat filmski vikend u Zaječaru -PREMIJERA SRPSKOG FILMA „PROKLETI PAS“

Bogat filmski vikend u Zaječaru -PREMIJERA SRPSKOG FILMA „PROKLETI PAS“

Ljubitelji sedme umetnosti u Zaječaru ovog vikenda mogu da uživaju u filmskim projekcijama na velikom platnu. U zaječarskom pozorištu biće prikazivana najnovija filmska ostvarenja a na repertoaru je i premijera srpskog filma „Prokleti pas“. 

U subotu 21. oktobra i u nedelju 22. oktobra posetioci će moći da pogledaju filmske hitove Mali Bigfoot -od 15:30h, Moj mali poni -od 17:30h, Geostorm -od 19:30 i Prokleti pas -od 21:00h. 

3D MALI BIGFOOT – od 15:30h
Cena ulaznice: 290 din.
Žanrovi: Animirani, sinhronizovani
Vreme trajanja: 95

Od reditelja filmova Sammy 1 i 2 i House of Magic, dolazi uzbudljiva avantura tinejdžera Adama, koji kreće u potragu za svojim ocem i otkriva neverovatnu tajnu.

MOJ MALI PONI – od 17:30h
Cena ulaznice: 250 din.
Žanrovi: Animirani, porodični
Vreme trajanja: 99

Moj mali Poni donosi nam dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom.

https://www.youtube.com/watch?v=KY6I56T9j1Q

GEOSTORM – od 19:30h
Cena ulaznice: 250 din.
Žanrovi: Akcioni
Vreme trajanja: 108

Kada katastrofalne klimatske promene počnu ugrožavati opstanak Zemlje, svetske vođe se ujedinjuju i odlučuju da stvore veliku mrežu satelita oko planete, koji će kontrolisati klimu i čuvati stanovništvo celog sveta.

PROKLETI PAS – od 21:00h
Cena ulaznice: 260 din.
Žanrovi: Akcija, komedija
Vreme trajanja: 88

Glumci/izvodjaci: Srđan „Žika“ Todorović, Nina Seničar, Jelena Galović, Maja Lukić, Igor Pervić, Ivan Jevtović, Miloš Vlalukin, Milica Zarić, Aleksandar Šapić
Zemlja proizvodnje: Srbija

Obično mi biramo psa, a nekada i pas izabere nas. Izborom jednog psa Aleksandra, Jovana i Marija dolaze u sukob sa kriminalnom bandom koju predvodi Sergej, neumoljivi narko diler. Aleksandrina američka lična karta i FBI propusnica njenog verenika dovode kriminalce u zabunu da je reč o međunarodnoj akciji, a kako su i potkupljeni policajci na strani bande, ove tri devojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>