Najnovije vesti
Home / Bor / BOBANA UPUCALA SVE ČETIRI MEDALJE
BOBANA UPUCALA SVE ČETIRI MEDALJE

BOBANA UPUCALA SVE ČETIRI MEDALJE

Srpski strelci osvojili 17 medalja na 23 turniru u slovenačkim Rušama. Boranka Bobana Veličković drugog dana osvojila bronzanu medalju pojedinačno i drugu zlatnu ekipno.

Završen je dvodnevni turnir, prvi ovogodišnji, 23. tradicionalni u slovenačkim Rušama, koji je za srpske strelce bio izborni za reprezentaciju za šampionat Evrope u martu u Mariboru. Drugog dana takmičenja srpski strelci su osvojili 8 medalja, prvog dana 9 , ukupno 17 medalja po čemu su najuspešnija država  na ovom prestižnom turniru.

Od pištoljašica najuspešnija je bila Jasmina Milovanović, koja je osvojila zlatnu medalju sa 238,7 krugova, ispred Japanke Satiđoko Jamada 234,3, a treće mesto i bronzana medalja pripala je Boranki Bobani Veličković sa 217,2 kruga.

Ženska reprezentacija Srbije (Arunović, Zarić, Veličković) i drugog dana je osvojila ekipnu zlatnu medalju, kao i prvog dana (Arunović, Milovanović, Veličković). Primetno je da je članica kluba „Bor 030″ Bobana Veličković osvojila sve četiri medalje: dve zlatne ekipno, srebrnu i bronzanu pojedinačno. Vidljivo je da je po broju i vrednosti medalja Bobana Veličković najuspešnija srpska reprezentaqtivka  na prvom ovogodišnjem turniru.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>