Najnovije vesti
Home / Kultura / Još jedan filmski vikend u zaječarskom pozorištu
Još jedan filmski vikend u zaječarskom pozorištu

Još jedan filmski vikend u zaječarskom pozorištu

U Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ predstojećeg vikenda biće predstavljena najnovija filmska ostvarenja. 

U subotu 14. i u nedelju 15. oktobra posetioci će moći da pogledaju filmske hitove Moj mali poni -od 15:00h, Lego Ninjago -od 17:00h, Blejd Raner 2049 -od 19:00 i Maska od kože -od  22:00.

Moj mali poni – 15:00h
Moj mali Poni donosi nam dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom.

Lego, Ninjago 3D, titlovan – 17:00h
Nakon velikog uspeha Lego filma i Lego Batman filma, Warner Bros. donosi novu uzbudljivu Lego Ninjago avanturu.

Blejd Raner 2049 3D – 19:00
Trideset godina nakon događaja iz prvog dela, novi blejd raner, policajac K (Rajan Gosling) otkriva davno skrivenu tajnu koja bi mogla da ono što je ostalo od društva pretvori u haos. K kreće u potragu za Rikom Dekardom (Harison Ford), bivšim blejd ranerom koji je nestao pre 30 godina.

Maska od kože-Horor – 22:00

U ovom filmu koji prethodi radnji filma “Teksaški masakr motornom testerom”, mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera koji su pobegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>