Najnovije vesti
Home / Vesti / BIOSKOP U ZAJEČARU PONOVO RADI: 29. i 30. marta projekcije dugometražnih filmova
BIOSKOP U ZAJEČARU PONOVO RADI: 29. i 30. marta projekcije dugometražnih filmova

BIOSKOP U ZAJEČARU PONOVO RADI: 29. i 30. marta projekcije dugometražnih filmova

U organizaciji Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu“ Zoran Radmilović“ u Zaječaru, u četvrtak, 29. marta i u petak, 30. marta, biće održane projekcije dugometražnih filmova u sali Pozorišta.

U četvrtak, 29. marta od 16 sati, biće prikazan sinhronizovani 3D film „Ferdinand“, dok će od 18 i 20 sati biti prikazan film „Led“.

Inspirisan istinitim događajima, ruski film „Led“ je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. U glumačkoj ekipi su Aglaja Tarasova, Miloš Biković, Aleksander Petrov.

U zaječarskom Pozorištu će u petak, 30. marta, na filmskom platnu od 16 sati, biti prikazan sinhronizovan film Zec Petar, od 18 sati će ponovo biti prikazan „Led“, dok će od 20 sati ljubitelji filma moći da pogledaju film „50 nijansi- oslobođeni“.

Cena karata je 250 dinara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>