Najnovije vesti
Home / Vesti / BEZ KIŠOBRANA NE IZLAZITE: U Zaječaru danas oblačno, povremeno sa kišom
BEZ KIŠOBRANA NE IZLAZITE: U Zaječaru danas oblačno, povremeno sa kišom

BEZ KIŠOBRANA NE IZLAZITE: U Zaječaru danas oblačno, povremeno sa kišom

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, malo svežije, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, istočni. Najniža temperatura od 9 do 15 stepeni, najviša od 21 do 25 C.

U Zaječaru danas oblačno, povremeno sa slabom kišom. Maksimalna dnevna temperatura 18 stepeni. U petak oblačno sa lokalnom pojavom pljuskova sa grmljavinom. Minimalna temperatura 13, najviša dnevna 18 stepeni. 

Prema prognozi za narednih sedam dana, do nedelje će biti toplo, sa dužim periodima sunčanog vremena i uslovima za kratkotrajnu kišu ili pljuskove sa grmljavinom, uglavnom po podne i uveče. Od ponedeljka će biti svežije sa češćom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina.

Dobra vidljivost, suvi kolovozi i umeren intenzitet saobraćaja van većih gradova omogućavaju dobru prohodnost puteva, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Na teretnim terminalima zadržavanja ima na izlazu iz naše zemlje sa Mađarskom, na Horgošu oko 90 minuta, Kelebiji oko 90 minuta, a na Batrovcima sa Hrvatskom oko 120 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

U saradnji AMS S i MUP postavljene su dve veb kamere na AMSS portalu koje prate stanje na graničnom prelazu Batrovci. U planu je aktivacija kamera na još tri najfrekventnija granična prelaza – Horgoš, Preševo i Gradina uoči turističke sezone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>