Najnovije vesti
Home / Vesti / BESPLATNA STERILIZACIJA U ZAJEČARU -Đuričić: Imamo priliku da smanjimo broj napuštenih životinja na ulicama
BESPLATNA STERILIZACIJA U ZAJEČARU -Đuričić: Imamo priliku da smanjimo broj napuštenih životinja na ulicama

BESPLATNA STERILIZACIJA U ZAJEČARU -Đuričić: Imamo priliku da smanjimo broj napuštenih životinja na ulicama

Udruženje “BETA” poziva građane Zaječara da prijave sve napuštene, nesterilisane ženke, vlasničke i napuštene, pse i mačke, kako bi se izvršila BESPLATNA sterilizacija.

„Hvala nemačkoj organizaciji ETN, što su nam omogućili besplatnu sterilizaciju u Zaječaru. Imamo priliku da drastično smanjimo broj napuštenih životinja na ulicama našeg grada. U okviru prošle akcije, sterilisano je oko 700 životinja, dok je od početka realizacije ove akcije, sterilisano 20-ak. Pozivamo sve građana da na vreme prijave svoje ljubimce, dok traje akcija. Umesto bacanja mačića i štenadi i izbacivanja odraslih životinja na ulicu, imamo priliku da humano rešimo problem koji nas sve muči“, navodi Miloš Đuričić iz Udruženja „BETA“ i dodaje:

„Sterilizacija je najbitnija stvar u kontroli populacije napuštenih životinja i veoma je bitno da se i vlasnički i napušteni, posebno psi, sterilišu“.

Iz BETE apeluju da je “bolje sprečiti nego lečiti”, i pozivaju sve sugrađane da pomognu da na ulicama Zaječara konačno ima manje napuštenih životinja.

Zainteresovani građani mogu sterilizaciju da zakažu preko fb stranice Udruženje „BETA“ Zaječar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>