Najnovije vesti
Home / Vesti / BESPLATAN seminar „Pokreni DOBAR biznis“ 5. maja u Zaječaru
BESPLATAN seminar „Pokreni DOBAR biznis“ 5. maja u Zaječaru

BESPLATAN seminar „Pokreni DOBAR biznis“ 5. maja u Zaječaru

Organizacija Razlivalište organizuje besplatan seminar o društvenom preduzetništvu mladih „Pokreni DOBAR biznis“ koji će biti održan u subotu 5. maja u Omladinskom centru u Zaječaru. Na seminaru će biti reči o svemu što je potrebno da se razvije sopstvena ideja i započne biznis koji će istovremeno biti profitabilan i pozitivno uticati na društvo.

„Kako da mladi artikulišu svoju ideju o promeni društva na bolje? Koje veštine i znanja su im potebni da pokrenu sopstveni biznis? Kako da ta dva spoje u jednu održivu celinu? O tome ćemo pričati i učiti“, navodi se u saopštenju te organizacije.

Događaj je deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje polaznicima mogu poslužiti kao koristan trening za najveće omladinsko takmičenje u društvenom preduzetništvu u Evropi – Social Impact Award. Takmičenje pruža priliku mladima da uz pomoć mentorske i finansijske podrške razviju plan za realizaciju svog društvenog preduzeća i tako utiču na to da živimo u lepšoj i pravednijoj zajednici.

Početak seminara zakazan je za 11 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>