Najnovije vesti
Home / Boljevac / Besni sin majku gađao testom i prosuo joj pasulj na glavu -Osnovni sud u Zaječaru odredio kaznu zatvora od 10 meseci
Besni sin majku gađao testom i prosuo joj pasulj na glavu -Osnovni sud u Zaječaru odredio kaznu zatvora od 10 meseci

Besni sin majku gađao testom i prosuo joj pasulj na glavu -Osnovni sud u Zaječaru odredio kaznu zatvora od 10 meseci

Z. J.(48) iz Boljevca osuđen je pravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Zaječaru na kaznu zatvora od 10 meseci zbog nasilja u porodici.

On je godinama psihički i fizički zlostavljao svoju majku V. J. jer mu nije davala novac kad god bi potražio.

- Z. J. nigde ne radi i nema nikakva primanja. Zbog toga je neprekidno tražio novac od majke, a ona nije uvek imala da mu da. Recimo, desilo se da majka nije imala para, a on je uporno tražio. Iz besa, sin je uzeo šerpu punu skuvanog pasulja, u nju sipao brašno i sve to prosuo ženi po glavi. Jednom je zbog nedobijanja novca pobesneli sin bacio testo koje je majka zamesila za hleb, a zatim je nesrećnu ženu udarao pesnicama po ramenu i glavi – kaže sagovornik blizak istrazi za Alo.

Majka je godinama sve trpela. Sin ju je udarao pesnicama, šutirao, vređao, polomio joj je televizor, mobilni telefon…

- Majka je u policiju došla tek kada ju je sin šutirao i pesnicama udarao u glavu jer je tražio novac da kupi cigarete, a ona nije imala da mu da. Tada je V. J. zadobila nagnječenje lobanje, ogromni podliv na nozi, modrice… Tek onda je nesrećna žena ispričala kroz kakvu torturu je gotovo svakodnevno prolazila – saznaje Alo od izvora bliskog istrazi.

Majka se nije pridružila krivičnom gonjenju, nije želela da podnese tužbu protiv sina. Predmet je dospeo na sud kada je policija podnela prijavu po službenoj dužnosti.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>