Najnovije vesti
Home / Hronika / BALKANSKI LOVCI NA PEDOFILE OTKRILI ZAJEČARCA KAKO VRBUJE DVANAESTOGODIŠNJU DEVOJČICU NA SEKSUALNI ODNOS
BALKANSKI LOVCI NA PEDOFILE OTKRILI ZAJEČARCA KAKO VRBUJE DVANAESTOGODIŠNJU DEVOJČICU NA SEKSUALNI ODNOS
Foto: Ilustracija

BALKANSKI LOVCI NA PEDOFILE OTKRILI ZAJEČARCA KAKO VRBUJE DVANAESTOGODIŠNJU DEVOJČICU NA SEKSUALNI ODNOS

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom iz Požarevca.

U fejsbuk grupi „Stop pedofiliji“ objavljena je stravična prepiska sa predatorom Goranom M. (29) iz Zaječara, koji je navodnoj devojčici od 12,5 godina slao gnusne poruke, fotografije svog polnog organa i ubeđivao je da s njim stupi u seksualne odnose.

Grupa „Stop Pedofiliji“ redovno objavljuje komunikaciju pedofila sa devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore. Ovog puta ulovljen je Zaječarac, koji se predstavio kao auto-mehaničar.

On je učenici šestog razreda (izmišljeni profil) slao  i poruke eksplicitne sadržine.

Navodno maloletna devojčica, iza čijeg lažnog profila stoje lovci na seksualne predatore, pitala je pedofila: „Jeste li vi stvarno čovek sa slike? Imam jednog drugara koji tako zeza drugarice!“ Tražila je da stavi prst na usnu ili kosu i tako se slika, a on se odmah upecao na mamac, potvrdio da je na profilu njegova slika i poslao joj fotografiju sa prstom na usni.

Zaječarac joj je poslao fotografiju svog polnog organa i opisao “veličinu“.

Na samom početku prepiske napisao joj je da je 12 godina pravo vreme da počne sa seksualnim odnosima.

Stručnjaci upozoravaju roditelje da budu veoma oprezni jer na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu decu vreba hiljade pedofila.

Zaječarska policija za sada se nije oglasila o ovom slučaju.

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>