Najnovije vesti
Home / Sport / AS Timok Zaječar: Upis novih članova u zimsku školu tenisa
AS Timok Zaječar: Upis novih članova u zimsku školu tenisa

AS Timok Zaječar: Upis novih članova u zimsku školu tenisa

Teniski klub AS Timok iz Zaječara organizuje upis novih članova u zimsku školu tenisa.

Zimska škola tenisa organizuje se u okviru programa Teniskog saveza Srbije, a vodiće je viši licencirani teniski treneri sa višegodisnjim iskustvom u radu sa takmičarima koji akcenat stavljaju na razvoj motorike, kordinaciju pokreta, učenje pravilne tehhnike, razvoj kreativnosti, refleksa, orijentacije…

Upis se organizuje za cicibane uzrasta od 4 do 7 godina, polaznike osnovne i napredne škole tenisa, kao i za predtakmičare i takmičare.

Grupni treninzi će se održavati u sali Osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada”, kao i u sali Tehničke škole, dok će se individulani treninzi organizovati u Sportsko-rekreacionom centru „Milenijum“ i Sportskom centru „Mladost“ u Boru, u balon sali.

Kako kažu u AS Timoku, svakog meseca biće organizovani i klupski turniri, u okviru kojih će se vršiti provera znanja, a najuspešniji takmičari biće nagradjeni.

Upis je u toku, a svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti na broj 063 15192-29 i 060 0432-012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>