Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Aktivisti SNS čiste sneg i pomažu nemoćnim komšijama
Aktivisti SNS čiste sneg i pomažu nemoćnim komšijama

Aktivisti SNS čiste sneg i pomažu nemoćnim komšijama

Aktivisti Srpske napredne stranke čistili su danas sneg ispred ambulante u Kotlujevcu, a najavili su i čišćenje snega i leda sa kotlujevačkog mosta.

Poverenik SNS u Zaječaru Vladan Paunović pozvao je sve građane Zaječara da se solidarišu i da se priključe akciji.

„Niske temperature i velike padavine prisutne su gotovo ceo mesec, ne samo u  Zaječaru, već i u ostatku Srbije i neminovno je da se stvaraju određeni problemi i u funkcionisanju samih građana.

Aktivisti Srpske napredne stranke svojim radom i svojim aktivnostima žele da daju primer i svim ostalim sugrađanima, da se i oni priključe, da i očistimo dvorišta, prilaze, most i da očistimo sva ona mesta koja su važna za normalno funkionisanje“, rekao je Paunović i dodao:

„Pomoći komšiji -cilj je ove akcije. Ne možemo očekivati da u svakom trenutku mašine dođu do naših dvorišta i da nama bude lepo, moramo se i mi uključiti, pogotovo kad ovako dugo traju hladnoće, sneg i led, moramo da damo svoj doprinos, da probudimo osećaj solidarnosti i kolegijalnosti, kako bi svi bili zadovoljniji. Sada čistimo ispred Doma kulutre u Kotlujevcu, ispred ambulante, preći ćemo posle na most i svakodnevno će aktivisti SNS raditi kako u gradu tako i u selima, gde god je to potrebno. Znamo da imamo dosta starijih sugrađana kojima je potrebna pomoć, posebno u kretanju, i oni mogu uvek da računaju na nas, na aktiviste Srpske napredne stranke, koji će im pomoći u prevozu ili u bilo čemu drugom kako bi poboljšali kvalitet njihovog života“, kaže Paunović.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>