Najnovije vesti
Home / Bor / Ako volite trilere, posetite bioskop Zvezda
Ako volite trilere, posetite bioskop Zvezda

Ako volite trilere, posetite bioskop Zvezda

U borskom bioskopu Zvezda od danas pa do nedelje, 30. oktobra biće prikazivani filmovi Pokradi lopova i Subura.

Projekcija filma Pokradi lopova na repertoaru je od 18 sati, dok će ljubitelji filmske produkcije od 20 sati moći da gledaju film Subura.

Cena karte za obe projekcije iznosi 250 dinara, a mogu se kupiti na blagajni borskog bioskopa.

Pokradi lopova

U filmu igraju Luis Tosar, Rodrigo De la Serna, Raúl Arévalo, José Coronado, Patricia Vico, Joaquín Furriel, Luciano Cáceres, Marian Álvarez. Režiju potpisuje Daniel Calparsoro.
Cilj im je da obiju što više sefova i pobegnu kroz iskopan tunel, koji banku povezuje sa napuštenom metro stanicom. Međutim, službenik odnosa sa javnošću predsednika španske Vlade otkriva da su lopovi, ustvari, u potrazi za inkriminišućim podacima o bivšem članu kabineta Gonzalu Sorijanu, koji je pao u komu posle saobraćajne nesreće. Pravu istinu o cilju pljačke – sefu broj 314, gde su sakrivena škakljiva dokumenta, zna samo Urugvajac. Tako je trebalo i da ostane, da pljačka nije krenula po zlu. Tunel do metroa, planirana odstupnica pljačkaša, biva poplavljen usled obilnih padavina, zbog čega oni ostaju zarobljeni. Novonastala situacija izazvaće nepoverenje i sukob među članovima bande, što će dati odgovor na suštinsko pitanje: “Ko koga ovde potkrada?”

Subura

Uloge tumače Pierfrancesco Favino, Greta Scarano, Jean-Hugues Anglade, Elio Germano, Giulia Gorietti, Claudio Amendola, dok je režiser filma Stefano Sollima.
Mafijaš poznat po nadimku Samuraj želi da mali gradić u okolini Rima pretvori u novi Atlantik Siti. Uspeo je da na svoju stranu privuče korumpiranog političara i veoma moćnog kardinala koji ga štite, i naizgled svi lokalni mafijaši su se složili da rade zajedno ka ispunjenju ovog cilja. Ali mir ne traje dugo, jer divlji rat između bandi preti da uništi veliki san Samuraja.

 

Autor: Emina Stanković
Projekat „Lepša strana Bora“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Bor.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>