Najnovije vesti
Home / Ritam grada / 51. GITARIJADA – ŽURKA ZA PAMĆENJE!
51. GITARIJADA – ŽURKA ZA PAMĆENJE!

51. GITARIJADA – ŽURKA ZA PAMĆENJE!

VRELO JE BILO SINOĆ U ZAJEČARU – NAJVEĆU ROK ŽURKU NA BALKANU PRIREDILI SU RIBLJA ČORBA I BAJAGA – OTVARAJUĆI OVOGODIŠNJU GITARIJADU. ATMOSFERU SU DO USIJANJA DOVELI BORA ĐORĐEVIĆ I RIBLJA ČORBA – ČETIRI BENDA PLASIRALA SE U FINALNO TAKMIČENJE!

Nastupom Bore Đorđevića i Riblje Čorbe, sinoć je u Zaječaru na Gradskom stadionu, počeo najveći rok spektakl na Balkanu, a po prvi put, posle dugog niza godina na istoj sceni našli su se Riblja Čorba, Bajaga sa svojim instruktorima i Dejan Cukić, koji je vodio program ovogodišnje Gitarijade, ali se i pridružio Bajagi i instruktorima prilikom njihovog nastupa.

Nakon sto je Bora Đorđević otvorio zaječarsku Gitarijadu ređajući hitove: Amsterdam. Rok end rol za kućni savet, Lutka sa naslovne strane…, nastupili su bendovi u takmičarskom delu programa, njih 8 ukupno. U finale ovogodišnje Gitarijade plasirale su se četiri grupe: Bob rok iz Jagodine, Aritmija iz Beograda, Antidepresiv iz Kikinde i Ljudi u glavi iz Trstenika. U nastavku, u revijalnom delu programa prve polufinalne večeri nastupili su Bajaga i instruktori, a publika je uživala uz Džezere, Tamaru, Život je nekad siv nekad zut, Plavi safir…

Prvo polufinalno veče završeno je nastupom benda poznatog glumca Ivana Jeftovića, Psihobilje.

Gitarijada se nastavlja večeras kada će u takmičarskom delu nastupiti jos 8 bendova, a ljubitelji dobrog zvuka u revijalnom delu zaječarske Gitarijade večeras će slušati prošlogodišnje pobednike, bend Hadži prodane duše, zvezde ovogodišnje Gitarijade THE CULT i Dejana Cukića i Spori ritam bend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>