Najnovije vesti
Home / Društvo / DVE ZLATNE I JEDNA SREBRNA MEDALJA ZA ČLANOVE RADIO KLUBA „TIMOK“
DVE ZLATNE I JEDNA SREBRNA MEDALJA ZA ČLANOVE RADIO KLUBA „TIMOK“

DVE ZLATNE I JEDNA SREBRNA MEDALJA ZA ČLANOVE RADIO KLUBA „TIMOK“

Članovi Radio kluba Timok osvojili su tri medalje, dve zlatne i jednu srebrnu, na Međunarodnom takmičenju u radio amaterskoj goniometriji LOPARG, održanom u subotu, 21. aprila.

U radio amaterskoj goniometriji, sportsko-tehničkoj disciplini u okviru koje takmičari pronalaze sakrivene predajnike na terenu, gde osim trčanja, takmičari moraju da vladaju i snalaženjem u prostoru – orijentacijom i određenim tehničkim znanjima, izuzetno uspešni bili su proteklog vikenda članovi Radio kluba Timok koji su osvojili  tri medalje -dve zlatne i jednu srebrnu.

U kategorji M14 prvo mesto osvoji je Stefan Ristić, drugo mesto pripalo  je Marku Đorđeviću, dok je u kategoriji M21 prvo mesto osvojio je Dragan Manojlović.

Na takmičenju su, osim klubova iz Srbije, učestovali klubovi iz Bugarske i Makedonije, a Radio klub Timok je u konkurenciji klubova zauzeo 5. mesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>