Najnovije vesti
Home / Društvo / Sajam zapošljavanja u Zaječaru -25 poslodavaca iskazaće potrebe za 337 radnih mesta
Sajam zapošljavanja u Zaječaru -25 poslodavaca iskazaće potrebe za 337 radnih mesta

Sajam zapošljavanja u Zaječaru -25 poslodavaca iskazaće potrebe za 337 radnih mesta

Sajam zapošljavanja, u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), Filijale Zaječar, biće održan u Zaječaru, u utorak, 24. aprila.

Prema rečima direktora NSZ Filijale u Zaječaru Zorana Đorđevića, svoje potrebe za zapošljavanjem na sajmu će iskazati 25 poslodavaca za 337 radnih mesta.

„Biće 25 poslodavaca, u ponudi je 337 mesta, od kojih je 60% za nekvalifikovane radnike. Traže se prodavci, elektrotehničari, imaće potrebe i za jednim brojem radnika sa visokom stručnom spremom, ali je ipak 60% mesta predviđeno za nekvalifikovane radnike. Pored direktnog kontakta sa poslodavcima i mogućnosti da se predstave i predaju svoju radnu biografiju, nezaposlena lica moći će i na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ.

Sajam zapošljavanja zakazan je za 11.00 sati, a održava se u sali Tehničke škole. Nakon Zaječara, sajam će biti organizovan i u Knjaževcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>